سیر سیاه برای کلیه ضرر دارد 1

سیر سیاه؛ از خواص و عوارض تا طرز تهیه چطور

طب سنتی هلیله سیاه را به عنوان یک داروی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی مانند سوءهاضمه، یبوست و نفخ معرفی می‌کند. این گیاه اسید معده را تنظیم می‌کند و به این ترتیب باعث کاهش التهابات معده می‌شود. خاصیت ضدباکتریایی این گیاه نیز در کاهش عفونت‌های معده موثر است. یکی از عوامل اصلی ذخیره چربی در شکم مشکلات گوارشی و تجمع سموم در بدن است.

این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید. سیر به افزایش سطح انرژی و تقویت متابولیسم کمک می کند و تمام کالری ها را می سوزاند و بدن را متناسب نگه می دارد تا به طور مؤثر وزن کم کنید. اگرچه سیر برای مشکلات پوستی فواید بسیاری دارد اما ممکن است باعث ایجاد اثرات جانبی روی پوست شود، به خصوص زمانی که پوست حساس دارید.

روغن سیر را بر روی موها و پوست سر ماساژ دهید و بگذارید ۲۰ دقیقه باقی بماند و سپس با آب گرم و شامپو بشویید. که برای جلوگیری از سرطان معده ، روده بزرگ ، مری ، پانکراس و سینه موثر است. سیر به همراه گیاه شناخته شده ای مانند مارچوبه ، زعفران و موسیر در راسته مارچوبه سانان دسته بندی می شود. از نظر گیاه شناسی سیر گیاهی علفی و دائمی است که در شرایط مناسب می تواند بیش از ۴۰ سانتیمتر هم رشد کند.

فرایند تخمیر سیر سفید باعث می شود سیر سیاه به طور قابل ملاحظه ای آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد. زمانی که سیر سفید فرآوری می شود ماده اصلی سیر به نام آلیسین به ترکیبات دیگری مانند آلکالوئید ها و فلاونوئیدها تبدیل شده که اینها آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند. جالب است بدانید که سیر سیاه تمام خواص سیر سفید را 3 برابر بیشتر دارد. این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد. این روش پخت و تخمیر سیر قرن‌هاست در ملیت‌های دیگر نیز استفاده می‌شود و طی سال‌های اخیر در کشور‌های غربی نیز رواج پیدا کرده است.. برخی از مواد شیمیایی در سیر سفید طی فرایند تخمیر تخریب می‌شوند و این مواد شیمیایی خصوصاً آلیسین همانی هستند که عامل طعم تند و بوی خاص آن می‌باشند..

به نظر می‌رسد این گیاه می‌تواند با کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) به بهبود سلامت قلب کمک کند. هلیله سیاه با خاصیت آنتی‌اکسیدانی خود از اکسیداسیون چربی‌ها و تشکیل پلاک‌های مضر در عروق جلوگیری می‌کند. همین موضوع خطر بروز بیماری‌های قلبی مانند تصلب شرایین و حملات قلبی را کاهش می‌دهد. سیاه دانه یک گیاه دارویی است که به دلیل استفاده در آشپزی و نقش آن به عنوان یک داروی طب سنتی محبوب است. از بسیاری از فواید گفته شده برای سلامتی، تنها تعداد کمی از آنها در حال حاضر توسط تحقیقات قوی، اثبات شده‌اند. از جمله فواید آن می‌توان به مبارزه با آسیب سلولی و التهاب، بهبود سطح قند خون، تقویت سیستم ایمنی و کاهش عوامل خطر بیماری قلبی اشاره کرد.

همچنین، این ماده می‌تواند فعالیت سلول‌های کشنده طبیعی (NK Cells) را که مسئول شناسایی و از بین بردن سلول‌های آلوده هستند، تقویت کند. بنابراین، در صورت اصرار بر مصرف این ماده، حتما باید با یک پزشک متخصص در خصوص آن مشورت کنید. تصور عمومی که مصرف بی‌رویه مواد غذایی طبیعی بی‌ضرر است، نادرست می‌باشد.

در یک بررسی از 25 مطالعه محققان دریافتند که سیر کهنه در اکثر مطالعات انسانی، حیوانی و لوله آزمایشی که مورد بررسی قرار گرفت اثرات مفید احتمالی بر ضد سرطان را نشان داد. چندین مطالعه حاکی از تاثیر مثبت سیر سیاه در مبارزه با سلول های سرطانی است. مردم بیشتر از طریق غذاهای گیاهی از جمله سیر آنتی اکسیدان ها را مصرف می کنند. حداقل کاری که می‌توانید بکنید این است که در این خصوص با پزشک خود مشورت کنید و بعد تصمیم بگیرید. برخی تحقیقات نشان داده‌اند که این گیاه می‌تواند قدرت بینایی را تقویت کند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۸ نشان داد ۱۲ هفته مصرف مکمل سیر (یک گرم در روز) در کاهش درد و زنان دچار آرتروز زانو و چاقی موثر بود.

این ماده طبیعی به ویژه برای افرادی که به دنبال روش‌های سالم و بدون عوارض برای کاهش وزن هستند، انتخابی عالی است. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند آنزیم‌های کبدی مانند ALT و AST را که نشان‌دهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد. این امر نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند آسیب‌های کبدی ناشی از مصرف الکل، داروها یا بیماری‌های مزمن را کاهش دهد. سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات فعال، به عنوان یک ماده طبیعی ضدسرطان شناخته می‌شود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها می‌شود که همگی نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی دارند. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو، از آسیب به DNA و جهش‌های سلولی که عامل اصلی تشکیل تومورها هستند، جلوگیری می‌کنند.


سیر سیاه برای عفونت واژن
سیر سیاه برای عفونت
سیر سیاه غنچه
سیر سیاه برای غلظت خون خوب است
سیر سیاه و غلظت خون
سیر سیاه در غذا
سیر سیاه همراه غذا
خواص سیر سیاه برای غلظت خون
تاثیر سیر سیاه بر غلظت خون
سیر سیاه برای غلظت خون خوبه